sobota 1. decembra 2007

BCMOBIL & TECHBOX

Milí čitatelia,

presne 13. decembra 2005 vyšlo prvé číslo časopisu BCmobil.sk. Sú to už celé dva roky, čo sme s vami a to si zaslúži nielen šampanské, ale i odmenu pre vás, našich čitateľov! V každom čísle vám prinášame SMS súťaž, kde vyhrávate najmä mobilné telefóny. Výročie si zaslúži viac. Keďže pri našej práci najčastejšie používame dve mobilné zariadenia, notebook a mobilný telefón, práve o túto dvojicu môžete s nami hrať. Výhercami sa stanú dvaja z vás, opäť stačí len odpovedať na otázky, pričom pomoc nájdete v aktuálnych recenziách produktov. O multimediálny notebook HP Pavilion dv6670ec hráte do polovice januára, O2 Cocoon si však môžete rozbaliť už pod vianočným stromčekom.

V decembrovom čísle určite neprehliadnite tému s 29 tipmi na vianočný darček. Naším darčekom pre vás je okrem SMS súťaží aj väčší počet strán časopisu, kde si môžete prečítať ešte viac noviniek, tém a recenzií. Priamo v Londýne sme testovali foto telefón Samsung G800, ktorý ako jediný ponúka kombináciu optického zoomu a 5 Mpx fotoaparátu s xenónovým bleskom. Exkluzívne sme do redakcie získali i tretí touchphone HTC Touch Cruise a to takmer hneď po jeho predstavení. Nechýba ani multimediálna lahôdka Nokia N81 či pracovný smartfón Nokia E51. V rozširujúcej sa rubrike TECH BOX určite nevynechajte naše dojmy z LCD televízora Philips AUREA. V pokračovaní veľkých prehľadov sme si tento krát posvietili na domáce kiná. Skutočné kino v obývačke môžete mať dnes už aj vďaka Triple Play ponuke, kde pre vás sprehľadňujeme služby Orange Doma a Magio.

Rozšíril sa aj katalóg navigácií, totiž v novembri sme na slovenskom trhu oficiálne uvítali ďalšiu nádejnú značku NavRoad a pribudli aj očakávané navigácie Garmin, my sme pre vás pripravili test vlajkovej lode Garmin nüvi 760. Príjemným prekvapením predvianočnej ponuky je určite i navigácia Sony NV-U93TC s veľkým displejom a kvalitným navigačným softvérom.

A nezabudnite, už 7. februára 2008 sme tu opäť :)

Krásne Vianoce a šťastný Nový rok vám za celú redakciu praje

Roman Calík
šéfredaktor

BCMOBIL & TECHBOX 12/2007 Editorial
Autor: Roman Calík

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára