streda 10. decembra 2008

BCMOBIL & TECHBOX

Už tri roky sme spolu! Áno priatelia, čitatelia a nadšenci moderných, nielen mobilných technológií a služieb, sme tu pre vás už celé tri roky. Presne 13. decembra 2005 totiž vyšlo prvé číslo časopisu ::bcmobil.sk. Keď sa pozerám na narastajúci počet čitateľov, nezostáva mi nič iné, len konštatovať, že ste si BC-čko obľúbili. Rok 2008 bol pre nás rokom veľkých zmien, ktoré ste si určite všimli. Hneď v úvode roka sa počnúc dvojčíslom 1-2/2008 oficiálne zmenil názov časopisu na BCMOBIL & TECHBOX, spolu s ním prišlo i nové logo. Verím, že ste si naň zvykli a naklonený štvorec lemujúci prvé písmená BC len tak neprehliadnete vo vašom novinovom stánku či u našich partnerov. Rovnako verím, že vášmu oku lahodia decentné titulky so známymi osobnosťami a bielym pozadím. Počas roka 2008 sme vám prinášali i zaujímavé reportáže priamo z podujatí ako Mobile World Congress, CeBIT či IFA 2008. V rovnakom duchu budeme pokračovať i v budúcom roku. Teší ma, že ste ocenili nové rubriky Príslušenstvo, Retro recenzie, Veľký prehľad, a tiež špeciality nášho magazínu, TECHBOX a NAVIBOX kde sa rozšíril počet testovaných produktov. Pre tých, ktorým by nestačili stránky venované GPS navigáciám v BC-čku, sme pripravili nový titul s rovnakým názvom NAVIBOX, ktorý vychádza polročne a aktuálne je v predaji už druhé číslo. Každý mesiac ste s nami mali možnosť vyhrať vždy iný mobilný telefón Samsung, súťaž práve vrcholí a v aktuálnom čísle hráte o top model Samsung i900 OMNIA.

Nedá mi v tejto chvíli nespomenúť niekoľko zaujímavých čísel. Od decembra 2005 sme k vám vypravili až 27 vydaní časopisu BCMOBIL & TECHBOX a 2 vydania časopisu NAVIBOX. Celkom ste si mohli prelistovať 2 016 strán, našli ste v nich 211 recenzií mobilných telefónov, viac ako trojnásobný počet recenzií ostatných produktov (príslušenstvo, fotoaparáty, notebooky, videokamery, LCD televízory, navigácie a i.), rozhovory s 25 osobnosťami či SMS súťaže o 28 mobilných telefónov. Ak by ste si všetky naše časopisy spolu postavili na váhu, zistili by ste, že ich hmotnosť je presne 6 239 gramov.

Rád by som preto poďakoval všetkým redaktorom a spolupracovníkom, ktorí sa podieľali a stále aktívne podieľajú na tvorbe časopisu, obchodným partnerom, ktorí vás o svojich produktoch a službách informujú prostredníctvom našich stránok, taktiež partnerom - distribútorom a predajcom našich časopisov, a najmä vám čitateľom za to, že nám zachovávate svoju priazeň. Za celú redakciu všetkým prajem príjemné prežitie Vianoc a šťastný Nový rok.

BCMOBIL & TECHBOX 12/2008 Editorial
Autor: Roman Calík