štvrtok 22. septembra 2011

TECHBOX

Milí čitatelia, určite sú medzi vami aj takí, ktorí čítajú časopis TECHBOX po prvý krát. To sme veľmi radi a budeme sa tešiť, že vás bude viac a viac. Dá sa povedať, že sme nový časopis, no máme za sebou už bohatú históriu siahajúcu až do roku 2005. Vedzte, že ak ste niekedy počuli slovo BCMOBIL, to sme boli my. Zmenili sme sa.



Nežijeme už len mobilnými telefónmi, ale bavia nás všetky moderné technológie, s ktorými denne prichádzate do styku aj vy. Mobil, fotoaparát, notebook, televízor, audio či technologicky vyspelé automobily. Áno, všetko tvorí jeden ekosystém, kde sa jeden produkt učí od druhého, resp. sa vzájomne dopĺňajú. Asi najviac funkcií na seba stále nabaľuje mobilný telefón, napriek tomu, ak chcete vytvárať pekné fotografie, na dovolenku si určite pribalíte aj lepší fotoaparát. Rovnako doma síce môžete pozerať televíziu cez mobil či cez notebook (online, alebo prostredníctvom DVB-T tunera), ale na takom LCD-čku, navyše s podporou 3D, je to predsa len pohodlnejšie a zážitok je lepší. A to nehovorím o projektore, ten však často bez notebooku či multimediálneho centra nevyužijete. Tablet? Čo to je a pre koho? Skúste na to prísť, ak si prečítate recenziu najnovších modelov Samsung, Acer a Lenovo. A načo by vám boli nové skladby len vo vašom smartfóne či na USB, ak by ste si ich nemohli vypočuť trebárs aj vo vašom aute? I tam dnes môžete mať špičkový audio systém, ktorý môže kľudne schovať vaše audio v obývačke do malíčka. A viete o tom, že už aj v automobile môžete byť online? Testovali sme totiž Mercedes-Benz, ktorý sa dokáže pripojiť na internet.


Naším cieľom je sprevádzať vás najmodernejšími technologickými vychytávkami súčasnosti, ale i budúcnosti. Nevynecháme však ani minulosť, o čom sa môžete presvedčiť napríklad v téme o vývoji PC, ale aj v téme Nokia. Ak budete sledovať časopis TECHBOX a náš denne aktualizovaný portál TECHBOX.sk, neunikne vám žiadna podstatná novinka. Technológie nás bavia, tak veríme, že sa budete baviť s nami. A vy, naši stáli čitatelia, veríme, že sa vám časopis bude páčiť i s novou obsahovou štruktúrou a zostanete nám verní i naďalej.

Príjemné čítanie vám praje

Roman Calík
šéfredaktor.



TECHBOX 9-10/2011 Editorial
Autor: Roman Calík

1 komentár:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovedaťOdstrániť