utorok 19. júla 2011

BC MOBIL & TECHBOX

Milí čitatelia, prihováram sa k vám posledný krát na stránkach časopisu BCMOBIL & TECHBOX. Posledný krát preto, lebo časopis s týmto názvom viac v predaji nenájdete. Meníme sa! Od septembra sa môžete tešiť na časopis TECHBOX.


V rukách práve držíte „zlomové“ vydanie časopisu, v ktorom už teraz vidíte novú obsahovú štruktúru TECHBOX. Prepojili sme novinky z oblasti mobilných telefónov a zo sveta ostatných technológií, pripravili sme pre vás viac tém, ktoré už nie sú len o telefónoch, a testujeme pre vás to najlepšie, čo si dnes môžete na slovenskom trhu dopriať. Náš tím nadšencov mobilných technológií postupne obohatili odborníci na oblasti TV a video, počítače, hry a audio zariadenia, preto môžeme s hrdosťou povedať, že sme pripravení priniesť vám časopis pre náročných, priniesť vám TECHBOX.

Na túto zmenu sme sa pripravovali celé štyri roky. Určite ste zaregistrovali neustále sa rozširujúcu časť časopisu, ktorú oddeľovala i samostatná titulná strana s názvom TECHBOX. Ruku na srdce, zaujímajú vás z nových technológií len mobilné telefóny a smartfóny? Nevlastníte náhodou i notebook, fotoaparát, GPS navigáciu a nehodíte pohľad i na 3D televízor či auto, ktoré je plné moderných technológií? A čo tablety, herné konzoly či audio sústavy? Aj tie si môžete aktualizovať s nami. Všetko odteraz nájdete v časopise TECHBOX, ktorý sme pre vás pripravili na základe dlhodobých skúseností a neustáleho sledovania vašich požiadaviek.

Nezabudnite, od septembra si v stánku pýtajte časopis TECHBOX!

Príjemné čítanie vám želá
Roman Calík
šéfredaktor.

BCMOBIL & TECHBOX 7-8/2011 Editorial
Autor: Roman Calík

1 komentár:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovedaťOdstrániť